CELEBREM EL CARNESTOLTES

 El passat dia 13 de febrer va arribar la SRTA. Carnestoltes i amb això va començar una setmana ben diferent, amb festa i disbauxa! Teníem moltes ganes que arribés i el vam rebre ben adornats amb unes corones identificatives de la nostra classe. 





Tota l'escola ens vam reunir al pati dels grans i vam escoltar el pregó que havien preparat els alumnes  de sisè i les consignes que havíem d'anar duent al llarg de la setmana que ens havia comunicat la SRTA. Carnestoltes. 



DIMARTS: Vestits d'un sol color. 


DIMECRES: Cara pintada.


DIJOUS: Barret divertit.




A més a més el dijous vam tenir un senyor d'animació el qual ens ho va fer passar pipa ballant i cantant al ritme de cançons. 


Després vam sortir al nostre pati a celebrar dijous gras i a menjar la truita. 



I per la tarda, vam sortir a jugar al parc de davant l'escola per acabar d'arrodonir la festa. 


I PER ACABAR LA SETMANA, VA ARRIBAR LA FESTA GROSSA: DIVENDRES DE CARNESTOLTES. 
PEL MATI ELS NENS I NENES DE CICLE INICIAL VAM FER UNA DESFILADA APROFITANT L'ESCENARI MUNTAT PER L'ANIMACIO I VAM ESTAR JUGANT AMB ELS COMPANYS
PER LA TARDA, RUA PELS CARRERS DEL VOLTANT DE L'ESCOLA ON LES FAMÍLIES VAN PODER-NOS ACOMPANYAR I DISFRUTAR DE LA FESTA I TANCAMENT AMB DOS BALLS AL PATI GRAN DE L'ESCOLA. AQUELL DIA SI, TOTA L'ESCOLA HAVIA D'ANAR DISFRESSADA. 






I FINALMENT, VA ARRIBAR EL FINAL DE FESTA: DIMECRES CENDRA. 
Com que la SRTA. Carnestoltes no ens va portar tot el que havíem demanat a l'escola, vam haver de celebrar un judici, i en aquest judici se la va sentenciar amb una FOGUERA! 
I va ser així com vam donar per finalitzada, aquest passat dimecres 22, la festa de Carnestoltes. 








Comentaris